-
درباره قیمت انواع برنج پاکستانی
سهشنبه 26 اردیبهشت 1396 13:43
قیمت انواع برنج پاکستانی برنج http://shandizrice.ir پاکستانی خوب از نوع سوپر باسماتی می باشد همانطور که بهترین و با کیفیت ترین برنج ایرانی با نام طارم شناخته می شود در کشور پاکستان و هندوستان نام باسماتی به نوعی از برنج گفته می شود که علاوه بر عطر و بو و مزه عالی دارای ظاهری کشیده بوده و بعد از پخت قد کشیده و انحناء...
-
معرفی غذاهای سنتی ایران
سهشنبه 26 اردیبهشت 1396 13:43
غذاهای سنتی ایران کوکو سبزی مواد لازم سبزی کوکو ۱ کیلو گرم (تره ، جعفری ، شبت ، گشنیز ، چند برگ کاهو) تخم مرغ ۴ تا ۵ عدد زرشک (در صورت تمایل) یک قاشق سوپخوری گردوی خرد کرده (در صورت تمایل) یک یا دو قاشق سوپخوری جوش شیرین ۱ قاشق مرباخوری روغن ۱ پیمانه سر خالی (۱۵۰گرم ) آرد گندم ۱ قاشق سوپخوری طرز تهیه سبزی را به دقت...
-
درباره طرز تهیه ی انواع دسر
سهشنبه 26 اردیبهشت 1396 13:42
طرز تهیه ی انواع دسر مواد لازم اندازه مقدار / کالری ۳پودر کاکائو قاشق غذاخوری ۱۰۰ گرم / ۳۱۲ کالری زرده تخم مرغ ۲عدد ۱۰۰ گرم / ۳۳۹ کالری نشاسته ۳ قاشق غذاخوری نامشخص شکر ۱ پیمانه ۱۰۰ گرم / ۴۰۰ کالری شیر ۳ پیمانه ۱۰۰ گرم / ۱۱۰ کالری بیسکوئیت خرد شده ۱ پیمانه نامشخص کره ۵۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۷۳۷ کالری طرز تهیه پودینگ شکلاتی :...
-
نکاتی درباره طرز تهیه آش
سهشنبه 26 اردیبهشت 1396 13:41
آش رشته از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. برای درست کردن یک آش رشته خوشمزه و جا افتاده نیاز به دانستن چند فوت مهم و ساده است که شبنم نیوز در این پست به طور کامل طرز تهیه آش رشته را به همراه نکات مهم و فوت و فن بهتر شدن آن برای شما کاربران عزیز شبنمی قرار داده است. طرز تهیه آش رشته خوشمزه به همراه نکات مهم : مواد...
-
معرفی آشپزی در ایران
سهشنبه 26 اردیبهشت 1396 13:40
در قدیم, اولین چیزی که به عنوان جهاز عروس وارد خانه داماد می شود آینه و آخرین چیز وسایل آشپزخانه یا به اصطلاح آن زمان دیگ و دیگور بود و این نشاندهنده این است که در فرهنگ ایرانی, تا چه اندازه مسئله آشپزی برای افراد دارای اهمیت بوده است میخواهیم کمی از آشپزی در زمانهای قدیم برایتان بنویسیم تا کمی هم به یاد آن...
-
درباره تاریخچه ی غذا های ایرانی
سهشنبه 26 اردیبهشت 1396 13:39
تاریخچه در تاریخ افسانهای ایران آمده است که پختن خوردنی از دوران پادشاهی ضحاک آغاز شد. پیش از آن دیوها به این هنر آشنایی داشتند و انواع آشها و اباهای خوش و خوردنیهای لذیذ را میپختند. از میان نوشتههایی که از زبان پهلوی در دست است در رساله دلکش خسرو کواتان و ریتک (خسرو و ریدگ) نکاتی دربارهٔ خورشها و خوردنیها و...
-
دستور پخت آبگوشت سنتی چیست
سهشنبه 26 اردیبهشت 1396 13:38
اجزای اصلی در تهیه آبگوشت سنتی و یا دیزی، گوشت و حبوبات هستند و با توجه به اقلیم ناحیهای که این غذا در آن پخت میشود، سایر مواد غذایی به آن اضافه خواهد شد؛ به عنوان مثال در شمال ایران سیر و در کرمان زیره را برای طعمدار کردن آبگوشت استفاده میکنند. اما وجود گوشت و حبوبات وجه تشابه تمامی آبگوشتهاست. همانطور که...
-
غذای ایرانی
سهشنبه 26 اردیبهشت 1396 13:37
نگاهی گذرا بر غذای ایران مهمانیها و ضیافتها در ایران باستان از کمال و دلفریبی خاصی بر خوردار بودند. این کمال بیش از هر چیز خود را در شیوه ی آشپزی و غذاهایی که بر سر میز پادشاهان هخامنشی قرار میگرفت، نمایان می ساخت. پادشاه ایران بسیاری از وعدههای غذایی خود را با دربار، سربازان، و حتی کارگران صرف مینمود. دولت...